«Έξω» ο ΠΑΟΚ, στους «16» ΟΣΦΠ, Πανιώνιος, Αστέρας, Βέροια, Λεβαδειακός, ΠΑΣ και Κέρκυρα,

Τα «εισιτήρια» για την επόμενη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, «τσέκαραν» οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα από τη Σούπερ Λιγκ, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης μετά το 0-0 στο νησί των Φαιάκων. Από τους εκπροσώπους της Football League, πέρασαν οι Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης και Τύρναβος.

Οι περιγραφές των αγώνων ανά όμιλο…

1ος όμιλος

Φωστήρας – Ολυμπιακός 0-2

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» και υπό το βλέμμα του νέου του προπονητή, Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και με 7 βαθμούς πέρασε άνετα στην φάση των «16» του κυπέλλου (1ος όμιλος), ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν εκτός συνέχειας με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Το πέναλτι που εκτέλεσε στο 16΄ ο Φορτούνης (χέρι του Κακαρά) έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά το πλασέ του Ντοσεβί η μπάλα φάνηκε να περνάει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας του Μπότου, γεγονός που δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής και ο βοηθός του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47΄) ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Γκαζαριάν, ενώ στο 83΄ ο Διαμαντάκος σε κενή εστία, μετά από σέντρα του Γιαννούλη, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

Διαιτητής: Ι.Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Βέργος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κρ.Βαζέχα): Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66΄ Μήτκος), Γρομητσάρης, Κακαράς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντ.Νικοπολίδης): Μέγιερι, Σαλίνο (69΄ Σάλιακας), Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57΄ Ιμπραΐμ), Φορτούνης (79΄ Βέργος), Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Πανιώνιος – Παναχαϊκή 4-0

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη του 4-0 επί της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη. Οι “κυανέρυθροι” έφτασαν τους 5 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα της Πάτρας και πήραν τη δεύτερη προνομιούχο θέση του 1ου ομίλου, πίσω από τον Ολυμπιακό. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Γιάννου (19΄,67΄) και Κολοβός (54΄-πεν., 56΄).

Το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Γιάννου με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Κολοβού. Η νίκη και η πρόκριση κρίθηκε στη φάση του 53ου λεπτού, πάλι με πρωταγωνιστή τον Γιάννου, που κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κάργα μέσα στην περιοχή.

Για το μαρκάρισμα αυτό, ο αμυντικός της Παναχαϊκής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Κολοβός έγραψε το 2-0 από τη “βούλα” στο 54΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67΄ ο Γιάννου με πλασέ.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής, Φούντας – Μπαλού, Κάργας, Ντα Κόστα

Κόκκινη Κάρτα: Κάργας (53΄-δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος (70΄ Χατζηισαϊας), Τασουλής, Σιώπης (69΄ Γκέζος), Μητρόπουλος, Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (71΄ Μασούρας), Γιάννου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (69΄ Χαρτσιάς), Μαρουκάκης (74΄ Χούσα), Ντα Κόστα (74΄ Μασούρας), Κοντοχρήστος, Τσώνης, Μπαλού, Πατινιώτης.

2ος όμιλος

Κέρκυρα- ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα εκτός έδρας και έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε στην Κέρκυρα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού με τους Φαίακες να μαζεύουν 5 βαθμούς σε 3 αγώνες ενώ ο “δικέφαλος του Βορρά” τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με 2 βαθμούς.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμες(39΄ Ζουμπουλάκης), Ρόχας, Μαρκόβσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσες (69΄ Κοντός), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46΄Ρατς), Μαντούρο, Τζανδάρης (62΄ Αθανασιάδης), Κάτσε, Σαββίδης (70΄ Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Καλαμαριάς 2-1

Στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αποκλείστηκαν με τον ΠΑΟΚ, που έφερε ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Ο ΠΑΣ, στον οποίο αρκούσε και η ισοπαλία για να προκριθεί, μπήκε από την αρχή πιο επιθετικά και στο 25΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιάκο, μετά από λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Μπερτέν στον τερματοφύλακα της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, στο 36΄ μετά από λάθος του Σκόνδρα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Τσούτσης ο οποίος πλάσαρε με επιτυχία τον Σωτηρίου.

Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Μανιά στο 64΄, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Παπαπέτρου σε ανατροπή του Γιάκου. Το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια και ο ΠΑΣ πήρε άνετα την πρόκριση.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80΄ Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79΄ Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός (77΄ Νάκος), Μανιάς.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78΄ Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτέν (46΄ Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (77΄ Καπετάνος).

4ος όμιλος

Πλατανιάς-Ηρακλής 0-0

Πανηγυρική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ηρακλής, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Πλατανιά στην έκπληξη του 4ου ομίλου. Ο «γηραιός» σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τους Κρήτες στο γήπεδο των Περιβολίων με αποτέλεσμα να φτάσει τους πέντε βαθμούς. Ο Πλατανιάς με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα έμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης με τέσσερις βαθμούς.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Ιτουά, Μπανανά, Ζαραδούκας, Τετέ, Μαχαμάτ (58′ Τόρες), Φιγκέιρα, Μενδρινός (58′ Αγκιλέρα), Τσοντάκης (73′ Μπεριάν), Ναζλίδης

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης (67′ Μπαρτολίνι), Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Πασάς (58′ Ρομάνο), Τσιλιανίδης, Λουκίνας.

Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός 0-2

Πρωτιά με νίκη για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Παντελίδη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας επικράτησε 2-0 του Εθνικού Γαζώρου στο δημοτικό στάδιο Σερρών και κατέκτησε την πρώτη θέση με επτά βαθμούς, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων χωρίς να κατακτήσουν βαθμό. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μιλοσάβλιεφ στο 41ο και 80ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι οι Σερραίοι στο 25ο λεπτό έχασαν μοναδική ευκαιρία για να βρεθούν μπροστά στο σκορ, όμως ο Χατζηδημητρίου ήταν άστοχος από τα 11 βήματα.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Εθνικός Γαζώρου (Κοκότοβιτς): Γούπος, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κωφοκώτσιος (46′ Νικολίτσας), Τσουβαλτσίδης, Μερεσιώτης (69′ Μαρίνου), Σαββίδης, Χατζηδημητρίου, Κρεββατάς, Πάλλας (54′ Πολύζος), Παπαδόπουλος

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης (82′ Τσιντώτας, Σκέμπης, Παππάς, Μαχαίρας (62′ Νικολακάκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Βούκσεβιτς, Τομάς, Μιλοσάβλιεβ, Κονέ, Γκόμεζ.

6ος όμιλος

Βέροια-Απόλλων Σμύρνης 1-1

Βέροια και Απόλλωνας Σμύρνης «μοιράστηκαν» βαθμούς στη μεταξύ τους αναμέτρηση και εξασφάλισαν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας και ήταν στο πλαίσιο του 6ου ομίλου έληξε 1-1 με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο γκολ μόλις στο 22ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Αλίπιο. Η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε στο 78` με κοντινή προβολή του Χάσελμπαινκ, ο οποίος με το τέρμα αυτό χάρισε στην ομάδα του και την πρωτιά στον όμιλο με συνολικά επτά βαθμούς, δύο περισσότερους από το συγκρότημα της Ριζούπολης.

Διαιτητής: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Βέροια (Γκρανέρο): Τζινάρ, Εσπάρθα, Καλί, Οστοϊτς, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Αρτσε (75` Σέντρικ), Χάσελμπαινκ, Παυλίδης (59` Καλτσάς), Μπαργκάν (59` Κάμπορα), Μπεν

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης (65` Κοστώνης), Γκόλιας, Γεωργίου, Κύργιας, Χατζής, Σέτι, Βάντερσον (72` Λαγός), Αλίπιο (59` Γκονζάλες), Καραδέμητρος, Κυβελίδης.

Ερμιονίδα-Εργοτέλης 2-0

Την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας σημείωσε η Ερμιονίδα. Το συγκρότημα του Μπολάνο, χωρίς άγχος αφού είχε «αποχαιρετήσει» από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική την υπόθεση πρόκριση, επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο γήπεδο του Κρανιδίου και έκλεισε με τις καλύτερες των εντυπώσεων την παρουσία του στον εφετινό θεσμό. Την ίδια τύχη είχαν και οι Κρήτες που κατέλαβαν την τέταρτη και τελευταία θέση στον 6ο όμιλο με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες. Τα γκολ της Ερμιονίδας σημείωσαν οι Στάικος (4`) και Κουτσοσπύρος (37`).

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος

Εργοτέλης (Ταουσιάννης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Πίτσος, Παντελάκης, Κούτρης, Μπογκντάνοφ, Κασναφέρης, Μπουρσέλης, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδης, Στογιάνοβιτς.

7ος όμιλος

Καλλονή-Αιγινιακός 5-0

Εκτός της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας έμεινε η Καλλονή, παρά την επιβλητική νίκη 5-0 επί του Αιγινιακού στη Μυτιλήνη, σε αναμέτρηση για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου, καθώς την ίδια ώρα ο Τύρναβος πήρε το βαθμό που χρειαζόταν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα (1-1).

Η Καλλονή ήθελε μόνο νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου, και έβαλε τις βάσεις γι’ αυτή από το πρώτο λεπτό, καθώς «άνοιξε το σκορ» με το γκολ του Καμαρά. Στο 36΄ οι γηπεδούχοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους με το γκολ του Βλαστέλλη, ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη στο 55΄ με το γκολ του Αγρίτη, ο οποίος «έγραψε» το 3-0. Διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της ΑΕΛΚ έβαλε ο Καμαρά με το δεύτερο γκολ του στο 74΄, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90΄ ο Ξύδας, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα είχε και δοκάρι.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Άλεξιτς, Μπαρέρα, Κριπιντίρης, Πιπίνης (78΄ Γεωργίου), Βλαστέλλης (60΄ Ξύδας), Γιορέντε (60΄ Γιούκαρης), Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Αγρίτης, Καμαρά, Μανούσος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Φαρμάκης, Λιόλιος, Ίτσιος, Αραμπατζής, Αχαλινόπουλος Κ., Ρίκα, Πολύζος, Πέντα, Πόποβιτς, Κωστίκος, Κυνηγόπουλος.

Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Το θεσσαλικό συγκρότημα προηγήθηκε στο 37΄ με τον Καραμανλή, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄) με τον Μούκαμ.

Ο Αστέρας «άγγιξε» το γκολ στο 21ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Παπαχρήστου από τη σέντρα του Τίε Μπι «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη. Ο Τύρναβος «άνοιξε το σκορ» στο 37΄ με τον Καραμανλή, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου και με πλασέ «έγραψε» το 1-0. Όμως, οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με την… οβίδα του Μούκαμ, η οποία έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τυρνάβου. Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλης, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68΄ Χαλούλος), Παληγεώργος (78΄ Φράνκο), Ντατίδης, Γεωργίου (56΄ Ποκόνγκ), Μιλουτίνοβιτς, Σολφερίνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59΄ Ρόλε), Μουνάφο (73΄ Τορμένα), Τίε Μπι, Νίκο Φερνάντες, Μούκαμ (64΄ Γιαννιώτας), Τσόφλιος.

Στις αναμετρήσεις για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Φωστήρας-Ολυμπιακός 0-2
Πανιώνιος-Παναχαϊκή 4-0

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. Ολυμπιακός 3 2-1-0 4-1 7 – προκρ.
2. Πανιώνιος 3 1-2-0 5-1 5 – προκρ.
——————————————-
3. Παναχαϊκή 3 1-0-2 2-5 3
4. Φωστήρας 3 0-1-2 0-4 1

2ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Καλαμαριάς 2-1

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. ΠΑΣ Γιάννινα 3 2-1-0 4-2 7 – προκρ.
2. Κέρκυρα 3 1-1-1 3-1 4 – προκρ.
——————————————-
. Απόλλων Καλαμαριάς 3 1-0-2 2-5 3
4. ΠΑΟΚ 3 0-2-1 1-2 2

3ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου
Νίκη Βόλου-ΟΦΗ –Δεν θα διεξαχθεί–
Ξάνθη-Ζάκυνθος (15:00, Skoda Ξάνθη Arena)

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. ΟΦΗ 2 1-1-0 2-1 4
3. Ζάκυνθος 2 1-1-0 4-1 4
3. Ξάνθη 2 1-0-1 1-1 3
4. Νίκη Βόλου 2 0-0-2 0-4 0

4ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Εθνικός Γαζώρου-Λεβαδειακός 0-2
Πλατανιάς-Ηρακλής 0-0

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. Λεβαδειακός 3 2-1-0 5-1 7 – προκρ.
2. Ηρακλής 3 1-2-0 3-2 5 – προκρ.
——————————————–
3. Πλατανιάς 3 1-1-1 3-3 4
4. Εθνικός Γαζώρου 3 0-0-3 2-7 0

5ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου
ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:15, ΟΑΚΑ)
Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών (17:15, Δημ. Κομοτηνής)

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. ΑΕΚ 2 1-1-0 3-0 4
2. Ατρόμητος 2 1-1-0 2-1 4
3. Πανθρακικός 2 0-2-0 1-1 2
4. Ηρακλής Ψαχνών 2 0-0-2 0-4 0

6ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Ερμιονίδα-Εργοτέλης 2-0
Βέροια-Απόλλων Σμύρνης 1-1

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. Βέροια 3 2-1-0 7-2 7 – προκρ.
2. Απόλλων Σμύρνης 3 1-2-0 4-3 5 – προκρ.
—————————————————
3. ΑΕ Ερμιονίδας 3 1-0-2 3-5 3
4. Εργοτέλης 3 0-1-2 2-6 1

7ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Καλλονή-Αιγινιακός 5-0

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. Αστέρας Τρίπολης 3 2-1-0 7-3 7 – προκρ.
2. Τύρναβος 3 1-2-0 4-3 5 – προκρ.
————————————————-
3. Καλλονή 3 1-1-1 7-3 4
4. Αιγινιακός 3 0-0-3 2-11 0

8ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου
ΑΟ Χανιά-Παναθηναϊκός (19:30, Δημ. Περιβολίων)
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30, Γήπεδο Παναιτωλικού)

Βαθμολογία
Αγ. Ν-Ι-Η Γκολ Β.
1. Παναθηναϊκός 2 2-0-0 4-1 6
2. Χανιά 2 1-1-0 1-0 4
3. Ολυμπιακός Βόλου 2 0-1-1 0-1 1
4. Παναιτωλικός 2 0-0-2 1-4 0

* Οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στους «16» του θεσμού.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://sports.in.gr/

Leave A Response