Στη παράταση νίκησε η Αργεντινή με 1-0 την Ελβετία

Στη παράταση νίκησε η Αργεντινή με 1-0 την Ελβετία

Με γκολ του Ντι Μαρία στο 118′ η Αργεντινή απέκλεισε την Ελβετία (1-0) στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2014.

Μπενάλιο και Ρικάρντο Ροντρίγκεθ παραλίγο να την αφήσουν εκτός, φάση “σοκ” στο 121′
Για ένατη φορά στην ιστορία της η Αργεντινή προκρίθηκε στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς νίκησε με 1-0 την Ελβετία, χάρη σε γκολ του Άνχελ ντι Μαρία στο 118′, δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης δηλαδή.

Οι Ελβετοί έκαναν σπουδαία εμφάνιση, με κορυφαίους τους Ντιέγκο Μπενάλιο και Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, πήγαν το ματς στην παράταση, αλλά μία απροσεξία λίγο πριν το τέλος της, τους κόστισε την ευκαιρία να παίξουν στα πέναλτι την πρόκριση, όπου ίσως να είχαν πλεονέκτημα λόγω καλύτερου τερματοφύλακα.

Η Αργεντινή είναι για 3η σερί φορά στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει Βέλγιο, ενώ η Ελβετία απέτυχε να φτάσει στους “8” για πρώτη φορά μετά το 1954.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Αρένα Κορίνθιανς”

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο (105’+1 Μπασάντα), Μαστσεράνο, Γκάγκο (106′ Λούκας Μπίγλια), Ντι Μαρία, Μέσι, Λαβέτσι (74′ Παλάσιο), Ιγκουαΐν.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λίχτσταϊνερ, Τζουρού, Σερ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Μπεχράμι, Γκιοκχάν Ινλέρ, Τζάκα (66′ Ζέλσον Φερνάντες), Σατσίρι, Μεχμέντι, Ντρμιτς (82′ Σεφέροβιτς).

Γκολ: 118′ Ντι Μαρία

Κάρτες: 36′ Τζάκα, 73′ Ζέλσον Φερνάντες, 90′ Ρόχο

 

http://www.sport24.gr

Leave A Response