«Νέα Εποχή Βύρωνα» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γώγου!

«Νέα Εποχή Βύρωνα» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γώγου!

Νέα Εποχή Βύρωνα. Αυτό το όνομα έδωσε στην παράταξή του ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και νυν αντιδήμαρχος ιατρός Χρήστος Γώγος. Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου «Νέα Ελβετία» την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος και προλόγισε τον κ. Γώγο τονίζοντας την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και την προσφορά του κ. Γώγου στην πόλη. Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι με τη βοήθεια του κ. Γώγου και των υπολοίπων συνεργατών του είχαν φτιάξει μια παράταξη ανεξάρτητη κομματικά σε μία εποχή που αυτό δεν ήταν δεδομένο, αντίθετα με τώρα που όλοι δηλώνουν ανεξάρτητοι.

Παρών ήταν επίσης και ο δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, ο οποίος, κάνοντας την έκπληξη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γώγο. Μαζί του είχε προσκληθεί και παρευρισκόταν ο πρόεδρος του ΔΣ Καισαριανής Κώστας Μπλάνας.

Τέλος, παρών ήταν και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και επίσης ιατρός Γιώργος Πατούλης. Οι δύο άνδρες συνεργάζονται στενά στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, έτσι αφού εξήρε την προσφορά του κ. Γώγου ο κ. Πατούλης αποκάλυψε πως ο Βύρωνας θα είναι η πρώτη πόλη όπου θα λειτουργήσει ΚΕΠ Υγείας του Δικτύου.

Παρών και μάλιστα με ξεκάθαρη θέση ήταν και ο Μητροπολίτης Καισαριανής Βύρωνα και Υμηττού Δανιήλ, ο οποίος δήλωσε πως στηρίζει την υποψηφιότητα Γώγου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη στενή συνεργασία που έχει η μητρόπολη με το δήμο Βύρωνα στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής πολιτικής ακριβώς λόγω της δράσης του κ. Γώγου.

Παίρνοντας τον λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Χ. Γώγος αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του προγράμματός του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική πολιτική αναφέροντας ως παραδείγματα το Κέντρο Υγείας Βύρωνα και το Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας (ΚΑΠΗ) Μεταμόρφωσης Βύρωνα.

gogos2

gogos2

Από αριστερά Χ. Γώγος, Γ. Πατούλης, Α. Καμπάκας, Ν. Χαρδαλιάς

gogos3

Ν. Χαρδαλιάς, Χ. Γώγος, Μητροπολίτης Δανιήλ

gogos6

gogos4

gogos7

gogos5

 

http://www.elgnomi.gr

Leave A Response