ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ

Βρίσκεται στην Β.Α. Πλευρά των Πιερίων στη Χιονοδρομικού κέντρου  Παπά  – Χωράφι και σε υψόμετρο Βάσης 1410 μ. και κορυφής 1750 μ. με προοπτική επέκτασης στα 2100 μ. Η ιδέα δημιουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου,  ξεκίνησε πριν από 20 περίπου χρόνια.
Οι υποδομές του δεν είναι, ακόμη, τόσο πολύ αναπτυγμένες, τουλάχιστον ποσοτικά, ωστόσο βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία και είναι προσιτό, κυρίως για όσους θα ήθελαν κάτι λιγότερο κοσμικό και περισσότερο ήσυχο και οικογενειακό. Απέχει 36χλμ. από την πόλη της Κατερίνης και την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών. Δεξιά και αριστερά του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο ξεκινούν διαδρομές μοναδικής φυσικής ομορφιάς, όπου μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια χλωρίδα και πανίδα των Πιερίων.

Στην βάση του Χιονοδρομικού κέντρου υπάρχει, ένα καινούργιο ΣΑΛΕ, διημέρευσης, 600τ.μ. περίπου, μοντέρνας αισθητικής και πλήρως ενταγμένο στο περιβάλλον. Υπάρχουν καταστήματα πώλησης και ενοικίασης εξοπλισμού και ειδών χιονοδρομίας, σχολές Χιονοδρομίας, διαθέτει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων καθώς επίσης και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο για πρώτες βοήθειες με μόνιμο γιατρό σε καθημερινή βάση, κατά την διάρκεια λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.

 

http://www.0030.gr

Leave A Response