Μετά το σέξ τι κάνετε?

Μετά το σέξ τι κάνετε?

Ποιες είναι οι συνήθειες που έχουν εισβάλει στη σεξουαλική σας ζωή και μπορεί να την τινάξουν στον αέρα;

Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν και δημοσιεύθηκαν στο Journal of Sexual Medicine, απέδειξαν πως οι κακές συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια μετά από το σεξ μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση τους, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, κυρίως σε όσα ζευγάρια μένουν μαζί.

Ιδού λοιπόν οι συχνές συνήθειες που υιοθετούν τα ζευγάρια μετά το σεξ:

Η ζεστή αγκαλιά του Μορφέα
Μετά το σεξ, ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρων στα χέρια του… Μορφέα, συνήθεια η οποία κρίνεται ως η πιο άσχημη, που σκοτώνει τη μαγεία του σεξ. Όπως κατέδειξε η έρευνα, με το να γυρίσει πλευρό ο ένας από τους δύο δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για τη σεξουαλικότητά του.

Ολοταχώς στο μπάνιο
Μπορεί να μη θεωρείται κακό, αλλά η ίδια έρευνα έδειξε πώς οι άνδρες θυμώνουν όταν μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως απάντησαν στο σχετικό ερώτημα της έρευνας, η αναμονή τούς κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν. Μάλιστα εκνευρίζονται και από τη φασαρία που κάνουν ορισμένες γυναίκες στο μπάνιο. Βέβαια, δεν ενοχλούνται καθόλου όταν οι ερωτικές περιπτύξεις συνεχίζονται στο μπάνιο…

Κλήσεις και e–mail
Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι σίγουρα όχι μόνο ενοχλητική, αλλά και κακή συνήθεια. Η συζήτηση με φίλους μπορεί να περιμένει μέχρι και το επόμενο πρωί. Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο ο/η σύντροφός σας να αντιληφθεί πως το μάτι σας είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σας τηλέφωνο.

Ξανά στη δουλειά
Σίγουρα θα παραμείνει αναπάντητο το ερώτημα τι σκέφτονται τα ζευγάρια την ώρα του σεξ. Αλλά από την άλλη, θα φανεί κάπως… άκομψο, όταν μετά από αυτό επιστρέψετε στη μελέτη ή στην εργασία σας. Σκεφτείτε πώς θα αισθανθεί ο/η σύντροφός σας μόλις τον/την εγκαταλείψετε για να συνεχίσετε την εργασία σας. Ακόμα πιο άσχημο θα φανεί να συνεχίσετε το διάβασμα του αγαπημένου σας βιβλίου και να μην προτιμήσετε την αγκαλιά και τα χάδια του/της συντρόφου σας.

Σε ξεχωριστά δωμάτια
Ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται, υπάρχουν ζευγάρια τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια, για δικούς τους, προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να… φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή συνήθεια. Η συνήθεια αυτή όχι μόνο θα σκοτώσει το πάθος που έχει ήδη ανάψει, αλλά πρόκειται να καταστρέψει και τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Απρόσκλητοι εισβολείς
Μια άλλη συνήθεια των ζευγαριών είναι να δέχονται τα παιδιά να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με αυτούς. Όμως, φανταστείτε πόσο καταστροφική θα είναι αυτή η συνήθεια για τη σεξουαλική σας ζωή. Συγχρόνως είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ, μιας και σίγουρα θα μεταμορφώσει το ήδη καυτό τοπίο σε φασαριόζικο και την απόφασή σας για ένα τυχόν … δεύτερο γύρο να εξαφανίζεται!

Επιδρομή στο  ψυγείο
Νηστικό αρκούδι δεν… χορεύει, αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίξετε το ψυγείο και να καταβροχθίσετε ό,τι βρείτε μπροστά σας. Σκεφτείτε πως ο/η σύντροφός σας θα αισθανθεί πως δεν απολαύσατε το σεξ, μιας και είχατε στο μυαλό σας το φαγητό.

Πηγή: Iatropedia.gr

Leave A Response