Γυναίκες:5 πράγματα που κάνουνε αυθόρμητα και οι άντρες τα βρίσκουν ακαταμάχητα!

Γυναίκες:5 πράγματα που κάνουνε αυθόρμητα και οι άντρες τα βρίσκουν ακαταμάχητα!

Το να γοητεύσεις έναν άντρα, για κάποιες μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, είναι οι γνωστές καπάτσες, και για κάποιες μπορεί να έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, είτε λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης είτε λόγω φυσικής συστολής! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όταν οι παλιές έλεγαν ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου προκειμένου να βρεις κάποιον που αξίζει και θα σου προσφέρει αυτά τα οποία και επιθυμείς, δεν είχαν άδικο! Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη, δεν είναι οι διάφορες μέθοδοι που ίσως χρησιμοποιήσεις για να μπορέσεις να κατακτήσεις έναν άντρα, αλλά όλα αυτά τα απλά και μικρά πράγματα που ίσως ήδη κάνεις και εκείνος βρίσκει ακαταμάχητα! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια από αυτά, τα οποία ούτε καν αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε, αλλά έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε έναν άντρα! Δώστε βάση…

1. Το χαμόγελο: Πόσο πιο όμορφο μπορεί να φανεί ένα πρόσωπο όταν το στολίζει ένα χαμόγελο! Μην μας κατηγορήσετε για ρομαντισμό, αλλά πραγματικά οι άντρες μπορούν να μαγευτούν από ένα ειλικρινές και αυθόρμητο χαμόγελο! Δεν είναι ανάγκη να έχετε οδοντοστοιχία star ούτε και τα σαρκώδη χείλη της Angelina! Όταν ένας άνθρωπος χαμογελά, φωτίζεται όλο του το πρόσωπο και κυρίως το βλέμμα του! Ε αυτό ακριβώς είναι που βρίσκουν ακαταμάχητο οι άντρες!

2. Η ειλικρίνεια: Κακά τα ψέματα, η αλήθεια μπορεί να είναι σκληρή αλλά μακροπρόθεσμα όλοι την εκτιμούν και όλοι επωφελούνται από αυτή! Όταν ένας άνθρωπος φοβάται και δεν έχει τα κότσια να πει την αλήθεια, δείχνει ανώριμος και γενικότερα ανέτοιμος για οτιδήποτε πιο σοβαρό στη ζωή! Δεν είναι τυχαίο ότι το ψέμα, ακόμα και το αθώο είναι χαρακτηριστικό των μικρών παιδιών προκειμένου να αποφύγουν μία τιμωρία. Ε το να δείχνεις ανώριμη και παιδάκι σε κάποιον σίγουρα δεν είναι γοητευτικό! Το να λες από την άλλη την αλήθεια και να είσαι εκεί για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες, αυτό είναι ακαταμάχητο και… θαρραλέο!

3. Η καθαριότητα: Ναι μην μας παρεξηγήσετε, αλλά πόσες φορές δεν έχετε γοητευτεί από έναν άνθρωπο ο οποίος μυρίζει τέλεια; Πολλές! Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε, ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο κοπλιμέντο για μία γυναίκα από το να της πεις ότι μυρίζει όμορφα! Η καθαριότητα εξάλλου είναι η μισή αρχοντιά που συνήθιζαν να λένε και εδώ η συγκεκριμένη φράση παίρνει σάρκα και οστά! Γιατί τι να το κάνεις αν είσαι όμορφη, σέξι και καλοντυμένη και η μυρωδιά σου δεν είναι αυτό που λέμε… ευωδιαστή;

4. Το γέλιο: Οι άντρες γενικά δεν αγαπούν τις καταπιεσμένες γυναίκες! Αυτό σημαίνει, ότι όταν μία γυναίκα δεν διστάζει να γελάσει δυνατά και με την ψυχή της, έχει αυτοπεποίθηση και πολύ απλά είναι σε θέση να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να ζήσει τη στιγμή! Ξινισμένες και δήθεν σοβαρές παρουσίες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αγνοούνται επιδεικτικά διότι δεν έχουν να πρσοφέρουν απολύτως τίποτα με την κατσουφιά τους!

5. Οπτική επαφή: Ακόμα κάτι που μαρτυρά αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Το να είσαι σε θέση να κοιτάξεις κάποιον κατάματα, όσο απλό κι αν ακούγεται, αποδεικνύεται στην πράξη αρκετά δύσκολο. Όταν λοιπόν εσείς, κοιτάζετε τον άλλο κατάματα δίχως φόβο και πάθος, εκτός φυσικά από γοητεία, γιατί είπαμε η οπτική επαφή είναι από μόνη της σέξι, αποπνέετε και έντονη σιγουριά, κατι που σας κάνει γοητευτική και σαγηνευτική! Οπότε από δω και πέρα, τα μάτια ψηλά!

Leave A Response