Απλές συμβουλές για κομψό ντύσιμο

Απλές συμβουλές για κομψό ντύσιμο

Το κομψό ντύσιμο είναι κάτι που έχουν στο μυαλό τους εκατοντάδες γυναίκες καθημερινά. Ο κόσμος της μόδας είναι πολύ δύσκολος για να τον κατανοήσουν μερικοί, άσχετα αν έχουν πολλά χρήματα να δαπανήσουν. Το κομψό ντύσιμο απαιτεί σκληρή δουλειά και έμπνευση. Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται παρακάτω, προκειμένου να είμαστε κομψές καθημερινά:

1. Αγοράστε ρούχα που κολακεύουν και όχι μόνο αυτά που είναι της μόδας (αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να μάθουμε την διαφορά μεταξύ του κομψού και του μοντέρνου). Για παράδειγμα, αν έχετε πλατιούς γοφούς αποφύγετε τις τζέπες και τις πολλές σούρες στη γραμμή των γοφών. Χρειάζεστε πολύ ελαφριά σούρα.

2. Επιλέξετε κλασικά κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους και να δημιουργήσουν μυριάδες συνδυασμούς. Ένα κλασικό σακάκι ή ένα υπέροχο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα ρούχα. Το σακάκι, για παράδειγμα, φαίνεται εντελώς διαφορετικό όταν φοριέται με μια φούστα αντί για παντελόνι. H vτουλάπα σας θα πρέπει να περιλαμβάνει επίσης ένα καλό δερμάτινο μπουφάν, μια φούστα στο μήκος του γόνατου και ένα κλασικό φόρεμα σε μαύρο (ή σκούρο μπλε ή καφέ).

3. Απαλλαγείτε από τα ρούχα που κάθονται στην ντουλάπα σας για πάρα πολύ καιρό. Παραδεχτείτε το, κάποια πράγματα δεν θα έρθουν ποτέ πίσω στην μόδα (σκεφτείτε σακάκια με μυτερές βάτες). Εκτός αυτού, θα πρέπει να επανεξετάσουμε τα χρώματα και το στυλ που φοράμε καθώς μεγαλώνουμε, αλλά και τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας.

4. Αγοράστε τα σωστά αξεσουάρ. Ακόμα κι αν έχετε μόνο μία τσάντα ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως πανέμορφα και μοναδικά. Μπορείτε να μεταμορφώσετε τα καθημερινά σας ρούχα με ένα όμορφο κασκόλ ή μία κομψή ζώνη.

5. Διατηρήστε τα ρούχα σας (και τον εαυτό σας) άψογα. Όλη η προσπάθεια που καταβάλλεται για να αγοράσετε τα σωστά ρούχα θα πάει χαμένη, αν δεν τα διατηρείτε.

Όταν  μπείτε στον κόπο να είστε κομψή κάθε ημέρα, τότε θα αισθανθείτε άνετα για περισσότερα ρίσκα στο ντύσιμο σας. Με την πάροδο του χρόνου, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα στυλ που είναι αποκλειστικά δικός σας.

 

 

 

 

http://www.izocard.com

Leave A Response