Στίβεν Τζέραρν: Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό.

Στίβεν Τζέραρν:  Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό.

Το τέρμα του τον Δεκέμβριο του 2004, ήταν αυτό που τον έκανε να επιλέξει τον Ολυμπιακό

Το 2005 η Λίβερπουλ έκανε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ανατροπές και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Μίλαν.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε ένα βήμα πριν αποκλείσει το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ από την φάση των ομίλων. Τότε ανέλαβε δράση ο Στίβεν Τζέραρντ, που με ένα πολύ όμορφο τέρμα έστειλε τους «κόκκινους» στην επόμενη φάση.

Ο «Stevie G» μιλώντας στην εφημερίδα «Liverpool Echo» χαρακτήρισε εκείνο το τέρμα ως το αγαπημένο του, λόγος ο οποίος τον έκανε να… καλέσει τους «ερυθρόλευκους» στο «Άνφιλντ» και εξύμνησε τη συμπεριφορά των Πειραιωτών όταν έφτασε η ώρα για να κανονιστεί το φιλικό.

«Μου φαίνεται σαν να είναι χθες. Αν έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο μου τέρμα, σε συνδυασμό συναισθημάτων και κρισιμότητας, αυτό είναι το γκολ με τον Ολυμπιακό. Όταν περάσαμε από τον όμιλο, πήραμε αυτομάτως την εμπιστοσύνη για να πάμε μέχρι το τέλος» ανέφερε ο αρχηγός της Λίβερπουλ και κατέληξε:

«Ήθελα το παιχνίδι να σημαίνει κάτι για την οικογένειά μου και τον κόσμο μας. Μιλήσαμε με την Μίλαν και τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες ήταν φανταστικοί από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν ζήτησαν τίποτα ως αντάλλαγμα, όμως εμείς πρόκειται να στείλουμε λίγα χρήματα σε κάποια τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα

 

 

 

 

http://www.sport-fm.gr

Leave A Response