Ακόμα πιο γρήγορο το νέο Nissan GT-R Nismo

Ακόμα πιο γρήγορο το νέο Nissan GT-R Nismo

Αν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιωθούν, τότε το Nissan GT-R Nismo που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Τόκιο θα είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην επιτάχυνση από τα 0 στα 96 χλμ./ώρα

Η τελευταία έκδοση του Nissan GT-R μπορεί να επιταχύνει από τα 0 στα 96 χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα. Χρόνος αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Όμως, ακόμη και αυτός ο χρόνος αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο, με την άφιξη της ακόμη πιο δυνατής έκδοσης, του GT-R NISMO.

Στο ερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, τον προσεχή Νοέμβριο, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το νέο Nissan GT-R NISMO με περισσότερους από 570 ίππους.

Αν και επισήμως δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, εν τούτοις οι πληροφορίες που διαρρέονται κάνουν λόγο για ένα «σούπερ GT-R που θα είναι  σε θέση να επιταχύνει από 0-60 μίλια/ώρα (0-96 χλμ./ώρα) σε 2,0 δευτερόλεπτα. Ναι, σωστά διαβάσετε. Μόλις δύο δευτερόλεπτα!

Οι πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα από το περιοδικό Auto Express. Αν αυτό αληθεύει, το GT-R NISMO θα είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στα 0-96 χλμ./ώρα. Ο κάτοχος αυτού του τίτλου είναι η Bugatti Veyron Super Sport, η οποία χρειάζεται 2,5 δευτερόλεπτα για να φθάσει τα 60 μίλια.

 

 

 

 

 

 

 

http://news247.gr

Leave A Response