Το νέο Civic Tourer και το Civic 5-door στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη

Το νέο Civic Tourer και το Civic 5-door στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη
Το νέο Civic Tourer και το αναβαθμισμένο Civic 5-door θα είναι τα δύο πιο σημαντικά εκθέματα της Honda στο περίπτερο της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης – IAA 2013. Ταυτόχρονα η Honda θα φιλοξενήσει και μία σειρά από αγωνιστικά εκθέματα καθώς επίσης και το απόλυτο sportscar, το NSX τονίζοντας έτσι το αγωνιστικό της DNA.

Civic Tourer & αναβαθμισμένο Civic 5-door
Η τελική μορφή του Civic Tourer θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης – IAA 2103. H εξωτερική σχεδίαση του Civic Torer χαρακτηρίζεται από προηγμένο, αεροδυναμικό αμάξωμα με καθαρές, δυναμικές γραμμές και κομψά … χαρακτηριστικά, ενώ το εσωτερικό του χαρακτηρίζεται από τον κορυφαίο χώρο αποσκευών. Το νέο Civic Tourer αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στην Ευρώπη ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014 στο εργοστάσιο της Honda στη Μεγάλη Βρετανία.
Η οικογένεια του Civic θα ενδυναμωθεί περαιτέρω με ένα αναβαθμισμένο Civic 5-door το οποίο θα διαθέτει μία σειρά από εξωτερικές και εσωτερικές βελτιώσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 S
Honda NSX Concept II
Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης την Άνοιξη του 2013, απεικονίζει την πιθανή κατεύθυνση για τον εσωτερικό σχεδιασμό της επόμενης γενιάς του NSX. Το NSX είναι ένας από τις βασικούς εκπροσώπους της οικογένειας μοντέλων εφοδιασμένα με τεχνολογίες της γενιάς “Earth Dreams Technology” συνδυάζοντας κορυφαίες σπορ επιδόσεις με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.
mclarenhonda
McLaren Honda MP4/4 F1 Car
Το μονοθέσιο με κωδικό MP4/4 που ήταν εφοδιασμένο από ένα βενζινοκινητήρα 1500 cc με διπλό τούρμπο είχε μονοπωλήσει το Πρωτάθλημα της F1 το 1998 κερδίζοντας τους 15 από τους 16 αγώνες της σεζόν. Με τις επιδόσεις του αυτές το μονοθέσιο είχε δημιουργήσει ρεκόρ νικών σε μία χρονιά και κερδίζοντας ταυτόχρονα το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και το Πρωτάθλημα Οδηγών. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η Honda ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο Πρωτάθλημα της F1 το 2015 στα πλαίσια ενός κοινού προγράμματος με τη McLaren.
 honda-wtcc-
Honda WTCC Car
Η Honda συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού – WTCC 2013 με οδηγούς τον Gabriele Tarquini και τον Tiago Monteiro. Στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει το Civic WTCC, που είναι εφοδιασμένο με τον υπετροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.6 lt. άμεσου ψεκασμού με κωδικό HR412E, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές του WTCC.
Τέλος στο περίπτερο της Honda θα παρουσιαστεί και η αγωνιστική της μοτοσυκλέτα με κωδικό RC213V με την οποία η ομάδα της Repsol Honda πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Moto GP.
H συνέντευξη τύπου της Honda θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της εταιρείας (Hall 9: Stand B11) την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 13:30.
http://autocarnet.blogspot.gr/

Leave A Response