Εξάλειψη ρυτίδων

beautyfaceΑισθητική Οφθαλμολογία
Αν δεν θέλετε οι γραμμές των ματιών σας να γίνουν πιο βαθιές, είναι απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου, η καθημερινή ενυδάτωση και η αντιηλιακή προστασία. Ωστόσο, για πιο εξειδικευμένη περιποίηση χρειάζεστε την αντίστοιχη ιατρική φροντίδα όπως botox, μεσοθεραπεία, peeling, υαλουρονικό.

Η γήρανση του δέρματος δεν αφορά αποκλειστικά τα υπερήλικα άτομα. Προκαλείται από στρες, ακτινοβολία, κάπνισμα, κακές περιβαντολλογικές συνθήκές, κακή διατροφή, φειδωλή πρόσληψη νερού, καθιστικη ζωή, κληρονομικότητα, ορμονικα προβλήματα, ασθένειες κ.λ.π. Έτσι έχουμε αύξηση των τοξινών και των ελεύθερων ριζών στα κύτταρα, με καταστροφή των κυττάρων, μείωση του κολαγόνου, του υαλουρονικού και της ελαστίνης και σαν συνέπεια την αύξηση των ρυτίδων.

Με τη χρήση μεθόδων, όπως η απολέπιση [peeling] χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση στρωμάτων του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβες, για να αντικατασταθούν από φυσιολογικό ιστό κι έτσι να έχουμε όψη λαμπερή και υγιή και δέρμα χρωματικά ομοιόμορφο και νεανικό αλλά και η χρήση λοιπών εμφυτευμάτων όπως είναι για το γέμισμα ρυτίδων δίνοντας έτσι ένα πρόσωπο πιο νεανικό και σφρυγηλό.

Ως μια απο τις πιο δραστικές ιατρικές λύσεις για την περιοχή γύρω από τα μάτια, υπάρχουν οι ενέσεις botox καθώς και άλλα ενέσιμα εμφυτεύματα [π.χ. υαλουρονικό οξύ], καθώς και για το υπόλοιπο πρόσωπο μη επεμβατικές μέθοδοι [π.χ. απολέπιση, ραδιοσυχνότητες] και φυσικά λύσεις οφθαλμοπλαστικής χειρουργικής.

http://www.iator.gr/

Leave A Response