Στην καλύτερη πεντάδα ο Διαμαντίδης

Στην καλύτερη πεντάδα ο Διαμαντίδης

Άλλη μια διάκριση για παίκτη του Παναθηναϊκού ήρθε να προστεθεί, αφού στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος για τη θέση του γκαρντ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, επιλέχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (Guard)

Η επίσημη ανακοίνωση των παικτών που συγκροτούν την καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 ξεκινάει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, του οποίου το όνομα αποτελεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία συνώνυμο της επιτυχίας.

Δημήτρης Διαμαντίδης: Πέρα απ’ την πολυδιάστατη επίδρασή του στη λειτουργία των «πρασίνων» εντός του παρκέ, είναι ξεκάθαρο ότι ο Διαμαντίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο (μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή) στην μετάβαση του συλλόγου των 33 πρωταθλημάτων και των 6 Ευρωπαϊκών τροπαίων στη νέα του εποχή.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη διάκριση του και τόνισε πως: «Πριν από οτιδήποτε θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και μου έδωσαν μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είναι μια τιμή, αλλά το πιο σημαντικό της χρονιάς που πέρασε είναι ότι η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο αρχικά και στη συνέχεια το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μένει και που θα θυμούνται όλοι. Επίσης, είναι πολύ θετικό το ότι βρίσκονται και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πεντάδα. Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο»”.

 

http://www.onsports.gr/

 

 

 

Leave A Response