Μεγάλη εμφάνιση για Πρίντεζη και Αγραβάνη!!

Μεγάλη εμφάνιση για Πρίντεζη και Αγραβάνη!!

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να πετάει φωτιές, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στην παράταση με 66-64 και να κλειδώσει έτσι το πλεονέκτημα έδρας στα Play-Off της Euroleague.

Μεγάλη εμφάνιση για τον πρωταθλητή Ελλάδας και από τον Κώστα Παπανικολάου, με τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει το καλάθι της νίκης 3 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ήταν απόλυτα κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου οδηγούμενη από τον Γκριν κατάφερε να πάρει από νωρίς το πάνω χέρι στο σκορ χάρη στην πολύ καλή της άμυνα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με σκορ 17-30.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ολυμπιακός έπαθε μπλακ άουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει κεφάλι στο σκορ και να έχει προβάδισμα 8 πόντων στα μισά της τέταρτης περιόδου. Κάπου εκεί… πήρε το όπλο του ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος με 11 σερί πόντους έβαλε και πάλι τον Ολυμπιακό στο κόλπο, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με σκορ 58-58. Στην παράταση ο Ολυμπιακός ήταν πιο ψύχραιμος και με τον Πρίντεζη να σκοράρει στο τέλος, να παίρνει τη νίκη με 66-64.
Τα δεκάλεπτα: 9-17, 17-30, 43-42, 58-58, 64-66

Οι πόντοι:
Ερυθρός Αστέρας: Γουόλτερς 7, Τόμπσον 1, Ντάνγκουμπιτς 5, Μίτροβιτς 1, Λάζιτς 2, Σιμόνοβιτς 9, Τζένκινς 13, Γκούντουριτς 14, Κούζμιτς 8, Μπιέλιτσα 4.
Ολυμπιακός: Γκριν 8, Μπιρτς 2, Γιανγκ 1, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Γουότερς 2, Αγραβάνης 16, Μιλουτίνοβ, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 17, Μάντζαρης 5.

http://www.redder.gr/

Leave A Response