Βρήκαν απανθρακωμένο το πτώμα του Ελλήνα Πρέσβη στη Βραζιλία

Τραγικός τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία.
Βρέθηκε απανθρακωμένος , σύμφωνα με τις αρχές της Βραζιλίας, απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Βραζιλία, Κυριάκος Αμοιρίδης, αγνοείτο από το βράδυ της Δευτέρας, 26 Δεκεμβρίου και βρέθηκε από τις Βραζιλιανικές αρχές, προ ολίγων ωρών. Σύμφωνα με αναρτήσεις στον Τύπο της Βραζιλίας αλλά και ελληνικών μέσων, το αυτοκίνητο του Έλληνα πρέσβη βρέθηκε ολοσχαιρώς καμένο και μέσα βρέθηκε απανθρακωμένη σορός, η οποία φέρεται να είναι αυτή του 59χρονου Έλληνα διπλωμάτη.
Η σορός έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα επιβεβαιώσει ή όχι τα όσα οι αρχές αναφέρουν σε σχέση με το περιστατικό. Σύμφωνα με την ελληνική πρεσβεία, ο πρέσβης ήταν σε διακοπές και πήγε στο Ρίο για να περάσει τις ημέρες των εορτών. Η σύζυγός του ανέφερε την εξαφάνιση την Τετάρτη δεδομένου ότι δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον ίδιο.
Προς το παρόν, η αστυνομία δεν αποκλείει οποιαδήποτε γραμμή της έρευνας, αλλά όπως τόνισε ο εκπρόσωπός της Evaristo Magalhães, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Baixada Φλουμινένσε, η περίπτωση απαγωγής είναι η λιγότερο πιθανή υπόθεση.
Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, δεν υπήρξε καμία επαφή με την οικογένεια του πρέσβη για λύτρα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς ζήτησε πληροφορίες, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών και χρήση κινητού τηλεφώνου σε τράπεζες και επιχειρήσεις.

http://www.sigmalive.com/

Leave A Response