Το Break the Chain αναζητά εθελοντές

Το Break the Chain αναζητά εθελοντές

Το #BtC festival2 αναζητά εθελοντές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ και να γίνουν πρεσβευτές τους μηνύματος «Μη μένεις αμέτοχος. Σπάσε την αλυσίδα της εκμετάλλευσης».

Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς στους οποίους χρειάζεται η βοήθεια των εθελοντών είναι:

– Εκπροσώπηση του Break the Chain/ BtC Ambassadors & Υποστήριξη Ροής Κοινού
Εκπροσωπώντας την ομάδα και το έργο του Break the Chain οι εθελοντές καλούνται να συνομιλήσουν με τον επισκέπτη, να τον ενημερώσουν για το Human Trafficking και τις δράσεις του φεστιβάλ και να τον κατευθύνουν στους χώρους των δράσεων.

– Προετοιμασία χώρων
Οι εθελοντές έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τους χώρους της Τεχνόπολης, να μάθουν πως στήνονται οι χώροι για τις ανάγκες ενός πολυθεματικού φεστιβάλ, πως προετοιμάζονται οι χώροι για την φιλοξενία διαφορετικών δράσεων όπως εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικών, γραφιστικών, θεατρικές παραστάσεις αλλά και ενέργειες σήμανσης των χώρων.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο Break the Chain ως εθελοντής αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: info@breakthechain.gr και στο τηλέφωνο +30 210 6430683.

Η εκπαίδευση όσων ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 20 Οκτωβρίου και θα ενημερωθούν με emailμέχρι τη Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Κράτα το

Leave A Response