Σαλάτα ριγκατόνι με κοτόπουλο & σάλτσα καίσαρα

Σαλάτα ριγκατόνι με κοτόπουλο & σάλτσα καίσαρα

Υλικά

    • Ριγκατόνι – 500 γρ. (1 πακέτο)
    • Φιλέτο κοτόπουλο ψητό ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ – 200 γρ.

  • Τριμμένη παρμεζάνα – 100 γρ.
  • Μαγιονέζα – 200 γρ.
  • Μουστάρδα απαλή KALAMATA PAPADIMITRIOU – 1 κουτ. σούπας
  • Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
  • Πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 2 κουτ. γλυκού
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός – ½ ματσάκι
  • Μαρούλι – 1 τρυφερό
  • Φρέσκος βασιλικός – 3-4 κλωναράκια
  • Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

Εκτέλεση

Βράστε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα, ραντίστε τα με ελαιόλαδο και αφήστε τα να κρυώσουν.

Ετοιμάστε το ντρέσσινγκ:

Ανακατέψτε σε ένα μπολ την μαγιονέζα, την μουστάρδα, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, και τον πολτό σκόρδου.

Ψιλοκόψτε το ψητό κοτόπουλο.

Βάλτε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά, το ψητό κοτόπουλο, το ντρέσσινγκ, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό, τρυφερά φύλλα από το μαρούλι ψιλοκομμένα, και τα φύλλα του φρέσκου βασιλικού.

Ανακατέψτε και σερβίρετε.

http://masterclass.gr 

Leave A Response