Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle Concept

Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle Concept

Μεταξύ των εντυπωσιακότερων gadget του γαλλικού concept συγκαταλέγεται μια οθόνη αφής- “τραπεζάκι” 32 ιντσών, ανάμεσα στα καθίσματα η οποία μπορεί να διαιρεθεί στα τέσσερα προσφέροντας ισάριθμα mini tablets στους επιβαίνοντες.

Μαζί με τη νέα γενιά του επιβατικού van μοντέλου που θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στην έκθεση της Γενεύης, την 1η Μαρτίου, η Peugeot θα παρουσιάσει στην ελβετική έκθεση και μια πρωτότυπη και πιο πολυτελή και gadget πλουσιότερη εκδοχή του Traveller.

Το Peugeot Traveller i-Lab VIP 3.0 Shuttle Concept όπως ονομάζεται το πρωτότυπο «βάφεται» εξωτερικά στην απόχρωση του χαλκού, διαθέτει φυμέ τζάμια και πανοραμική ηλιοροφή, ενώ την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου.

Αντίθετα με την μετριοπαθή διαφοροποίηση του εσωτερικού σε σχέση με την έκδοση παραγωγής το πρωτότυπο μοντέλο, διαθέτει πληθώρα επιπλέον εξοπλισμού.

Έτσι, οι συρόμενες θύρες του πρωτότυπου Traveller, ανοίγουν αυτόματα με μια κίνηση του ποδιού στο κάτω τμήμα του van, ενώ στον επενδεδυμένο με δέρμα και ξύλο θάλαμο επιβατών ξεχωρίζουν τα τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένα «τραπεζάκι» το οποίο καλύπτεται με οθόνη αφής 32 ιντσών εν είδει ενός γιγαντιαίων διαστάσεων tablet.

Σύμφωνα με τις συστάσεις το τεχνολογικό αυτό εγχείρημα φέρει την υπογραφή της Samsung ενώ σε ό,τι αφορά τις χωροταξικές δυνατότητες του στηρίζεται σε μια βάση που του επιτρέπει να κινείται και να αλλάζει θέσεις και κλίσεις στο θάλαμο, ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις μπορεί να διαιρεθεί στα τέσσερα, προσφέροντας ισάριθμα ξεχωριστά tablets ένα για κάθε επιβάτη-χρήστη.

To τεχνολογικό παλμαρέ του γαλλικού concept car συμπληρώνει η παρουσία μιας ακόμα, αντίστοιχων διαστάσεων, οθόνης στην οροφή η οποία επικοινωνεί με το κεντρικό infotainment στο ταμπλό του αυτοκινήτου, εμφανίζοντας αντίστοιχες πληροφορίες και όχι μόνο, ενώ την βελτιωμένη εξοπλιστική εικόνα συμπληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Focal.

auto.in.gr

Leave A Response