Υπερ-πολυτέλεια:Mercedes-Benz E-Class Maybach

Υπερ-πολυτέλεια:Mercedes-Benz E-Class Maybach

To αυξημένο μήκος του μεταξονίου της E-Class Maybach θα προσφέρει τη δυνατότητα στη Mercedes-Benz να αναθεωρήσει πλήρως τη διάταξη των πίσω καθισμάτω.
Τις πληροφορίες πως η γκάμα της Maybach πρόκειται να αποκτήσει και άλλες προτάσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες μιας «βαριά» καμουφλαρισμένης Mercedes-Benz E-Class.
Oι τροποποιήσεις που πρόκειται να δεχθεί το γερμανικό sedan ώστε να αποκτήσει τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο δεν σχετίζονται αποκλειστικά με τον εξοπλισμό του θαλάμου επιβατών αλλά και με τη διαμόρφωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, η διαφοροποιημένη διάταξη της πίσω σειράς καθισμάτων πρόκειται να προσφέρει στους επιβάτες της E-Class Maybach μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα παραπέμπει στο φιλόξενο περιβάλλον ενός πολυτελούς lounge.

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά ωστόσο βασική προϋπόθεση αποτελεί η επιμήκυνση του μεταξονίου, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει και στον ανασχεδιασμό συγκεκριμένων τμημάτων του αμαξώματος.

Με αυξημένο μήκος και πλουσιότερο εξοπλισμό, το βάρος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αυξηθεί, όπως άλλωστε θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις από τους κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζονται οι εν λόγω εκδόσεις της E-Class.

http://auto.in.gr/

Leave A Response