Τρίτη ήττα του ΠΑΟ στη Ζιέλονα Γκόρα

Τρίτη ήττα του ΠΑΟ στη Ζιέλονα Γκόρα

Την… αναζωπύρωση της «φωτιάς» στα μάτια των παικτών του περιμένει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, όπως επισήμανε με νόημα στη συνέντευξη Τύπου μετά την τρίτη ήττα των «πράσινων» στον 3ο όμιλο της Ευρωλίγκα. Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής, ο οποίος στάθηκε και στην απουσία του Γκιστ, τόνισε ότι… «Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως μόνο με το όνομα θα κερδίσεις».

«Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στη Ζιέλονα Γκόρα για τη νίκη της», είπε αρχικά ο Τζόρτζεβιτς και συνέχισε: «Άξιζε τη νίκη, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κι εμείς, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο απαντήσαμε. Στο πρώτο δεν κάναμε τίποτα καλά.

Αυτό που θέλω από τους παίκτες μου είναι να δω και πάλι τη φωτιά στα μάτια τους. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως μόνο με το όνομα θα κερδίσεις. Επίσης, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του παίζω μπάσκετ και του παίζω για να κερδίσω, όπως και του σουτάρω με το σουτάρω και το βάζω.

Είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά στα τρίποντα και τις βολές πράγμα πολύ σημαντικό για ένα ματς με κλειστό σκορ στο τέλος. Στο φινάλε είχαμε δύο ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα γυρίσουμε και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενέργεια του Γκιστ, που με τα αθλητικά του προσόντα και όλα όσα προσφέρει είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς».

http://sports.in.gr

Leave A Response