Το Airboard είναι εδώ!

Το Airboard είναι εδώ!

Μετά από την επιτυχία του σαν kickstarter project, η ανάπτυξη του Airboard ολοκληρώθηκε και τώρα περιμένει τους κατασκευαστές – προγραμματιστές – εφευρέτες – χομπίστες (βάλτε ότι άλλο νομίζετε) …

Το Airboard είναι ένας μικροεπεξεργαστής σε μέγεθος δακτύλου, 100% συμβατός με την πλατφόρμα Arduino με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης, σχεδιασμένος για κυκλώματα με εφαρμογή στο “Διαδίκτυο των Πραγμάτων” (Internet of Things – IoT).
Το Airbord κάνει την ανάπτυξη τέτοιων εφαρμογών πολύ εύκολη. Χρειάζεται μόλις μισό λεπτό για να στηθεί και να ξεκινήσει και μόλις 5 δευτερόλεπτα για να φορτώσει ένα πρόγραμμα.
Είναι εξοπλισμένο με μια μικροσκοπική μπαταρία πλήρως προστατευμένη με 3 χρόνια αυτονομία σε sleep mode και 6 μήνες αυτονομία σε λειτουργία. Μπορεί να συνδεθεί χωρίς συγκόλληση για γρήγορο prototyping. Επίσης διαθέτει επεκτάσεις με GPRS και Sigfox (global cellular connectivity for the internet of things).
Προφανώς για να το προγραμματίσεις δεν είναι απαραίτητη η φυσική πρόσβαση, πράγμα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για εφαρμογές στις οποίες η πρόσβαση είναι δύσκολη ή αδύνατη.

Τέλος η πλατφόρμα ανάπτυξης codebender έχει ήδη ενσωματώσει το Airboard…

Ρίξτε μια ματιά στο Airboard εδώ: http://www.theairboard.cc/

http://www.justtech.gr/

Leave A Response