Θρίαμβος του ΠΑΟΚ με 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ με 2-1 στο Καραϊσκάκη.

Μεγάλη νίκη πέτυχε μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ με 2-1, αυξάνοντας τη διαφορά του από τους Πειραιώτες στους 5 βαθμούς, σε μία νίκη που μπορεί να κρίνει ακόμα και τον τίτλο στη φετινή Superleague.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Ολυμπιακό στο 22′, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Μιλιβόγεβιτς έξω από την περιοχή και ο Σέρβος έκανε το σουτ, με τον Γλύκο να αποκρούει με το πόδι στα “τυφλά”, καθώς δεν είχε καλό οπτικό πεδίο.

Στο 25′ ο Περέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο απέκρουσε με υπερένταση το δυνατό σουτ του Τζανδάρη.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν τελικά να ανοίξουν το σκορ στο 43′, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη, που από κοντά πέτυχε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν άμεση: Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, και μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Φουστέρ βρέθηκε ξεμαρκάριστος έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση κεραυνοβόλησε τον Γλύκο, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όμως ο ΠΑΟΚ έμελλε να πάρει ξανά το προβάδισμα με ένα εξίσου υπέροχο γκολ, στο 51′, με “δράστη” τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ρομπέρτο, γράφοντας το 2-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” προσπάθησαν να αντιδράσουν, και στο 83′ έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Ντομίνγκες που σταμάτησε το δοκάρι, όμως η φάση θεωρείται ως μη γενόμενη, αφού ο Αργεντίνος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-2, αλλά λίγο έλειψε να δεχθούν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με τη νίκη αυτή, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 28 βαθμούς, αφήνοντας τον Ολυμπιακό πέντε βαθμούς πίσω, στους 23.

 

http://www.news.gr

Leave A Response