LaFerrari FXX K με 1.050 ίππους

LaFerrari FXX K με 1.050 ίππους

Η Ferrari έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία από την ισχυροποιημένη LaFerrari, η οποία ακολουθεί την κωδικοποίηση της Enzo και θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη χρονιά.

Η μόνη διαφορά στην ιδιαίτερη ονομασία της, σε σύγκριση με την Enzo, είναι η προσθήκη του γράμματος Κ, που υποδηλώνει την παρουσία του συστήματος ανάκτησης ενέργειας ΚΕRS. Η κόκκινη βολίδα αποδίδει πλέον 1.050 ίππους, 860 από τον V12 κινητήρα εσωτερικής καύσης των 6.2 λίτρων και 190 από τον ηλεκτροκινητήρα. Όσο για τη ροπή του αυτοκινήτου, αυτή ξεπερνά τα 900 Nm.

Το βελτιστοποιημένο σύστημα HY-KERS έχει μια μονάδα ελέγχου, από την οποία ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα. Η πρώτη λειτουργία προσφέρει μέγιστη απόδοση σε περιορισμένο αριθμό γύρων, η λειτουργία Long Run βελτιστοποιεί τη συνοχή των επιδόσεων, η χειροκίνητη λειτουργία Boost παρέχει στιγμιαία μέγιστη ροπή και η λειτουργία γρήγορης φόρτισης είναι κατάλληλη για την ταχύτερη επαναφόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Οι επιδόσεις της LaFerrari FXX K δεν ανακοινώθηκαν.

http://www.4troxoi.gr

Leave A Response