Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Γαλλία

Ήττα για τον ΠΑΟΚ στην Γαλλία

Αγνώριστος σε σχέση με τις τελευταίες εντυπωσιακές του εμφανίσεις παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από την ουραγό του γαλλικού πρωταθλήματος, Γκινγκάμπ.

O ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά είχε τον έλεγχο μεταφέροντας την πίεση στα καρέ της Γκινγκάμπ. Ωστόσο, οι Γάλλοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρβό να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 21ο λεπτό.

Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους και άγγιξαν το γκολ με τον Σβαρτς στο 29΄, τον Μποβί στο 32΄και τον Πιέ στο 43΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον “δικέφαλο του βορρά” καθώς στο 47΄η Γκινγκάμπ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά την επέμβαση του Γλύκου στο σουτ του Σβαρτς ο επερχόμενος Μαρβό με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, ξανά ο Μαρβό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην γαλλική ομάδα.

Στη συνέχεια ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπάθησε με τις αλλαγές να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και κατάφερε να κάνει τον ΠΑΟΚ πιο επιθετικό, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου μετά από 2 αγώνες:

Φιορεντίνα 6
Γκινγκάμπ 3
ΠΑΟΚ 3
Ντιναμό Μινσκ 0

Η επόμενη αγωνιστική (23/10):

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα
Ντιναμό Μίνσκ – Γκινγκάμπ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπράτ, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Πιέ (54′ Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73′ Μαντάν), Μαρβό (78′ Ζιρέζ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75′ Γκολάσα), Κατσικάς, Ρατ, Βίτορ, Τζιόλης (55′ Μάρτενς), Μακ (63′ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

http://www.newsit.gr

Leave A Response