Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ζίμπρου

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ζίμπρου

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με την Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League, γνωστοποίησε ο «δικέφαλος» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στην Μολδαβία την Τετάρτη 20/8 όπου την ίδια μέρα το απόγευμα ο Άγγελος Αναστασιάδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Το πρωί της Τετάρτης (20.08) αναχωρεί για τη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ προκειμένου να δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν 2014-15 κόντρα στη Ζίμπρου Κισινάου για τα Play Off του Europa League.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα πετάξει στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Κισινάου. Η συνέντευξη Τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Stadionul Zimbru. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η ώρα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης με την ομάδα από τη Μολδαβία είναι 21:05. Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο Κισινάου και θα αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής. Αμέσως μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Δικέφαλος θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να πραγματοποιηθεί προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας της Super League κόντρα στην Καλλονή».

Newsroom ΔΟΛ

Leave A Response