Άρης προς Γ’ Εθνική

Άρης προς  Γ’ Εθνική

Πολύωρη συνάντηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαν την Τρίτη θεσμικοί φορείς του Άρη, με αντικείμενο συζήτησης το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Διαδικασία που δεν οδήγησε σε ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς δεν πάρθηκε οριστική απόφαση αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η ομάδα.

Αντίθετα, το μέλλον της ομάδας θα αποφασιστεί από τους οπαδούς, οι οποίοι, όπως και οι περισσότεροι διοικούντες την ομάδα, θεωρούν ότι η λύση της Γ’ Εθνικής είναι η καλύτερη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι εκπρόσωποι του ΑΣ Αρη, της Κοινωνίας Μελών Αρη (μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ), εκπρόσωποι συνδέσμων, ο επιχειρηματίας Γιώργος Γαλανός, που έχει εκφράσει πολλάκις το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με τον Αρη, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης, οι οποίοι μετά από περίπου πέντε ώρες κουβέντας, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε κοινό τόπο αναφοράς.

Ουσιαστικά όλοι συμφωνούν ότι η λύση της Γ’ Εθνικής είναι η καλύτερη για τον σύλλογο, ωστόσο κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη και έτσι το μπαλάκι ρίχνεται στον κόσμο.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Ερασιτέχνης Αρης γνωστοποίησε το γεγονός, αναφέροντας: «Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ Αρης οι θεσμικοί φορείς του Αρη (ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων. Συζητήθηκαν και εξεταστήκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας. Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκληση των διοικητικών συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave A Response