Το Μέξικο νίκησε διαιτητή και Καμερούν με 1-0

Το Μέξικο νίκησε διαιτητή και Καμερούν με 1-0

Το Μεξικό νίκησε 1-0 το Καμερούν στον δεύτερο αγώνα του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στον Α΄ όμιλο της τελικής φάσης.

Ατυχώς όμως, η διαιτησία ήταν και σήμερα αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, συγκεκριμένα δε ο Κολομβιανός βοηθός Ουμπέρτο Κλαβίγιο, ο οποίος ακύρωσε δύο κανονικά γκολ του Τζοβάνι Ντος Σάντος (11΄, 30΄) για οφ σάιντ που δεν υπήρχε σε καμία φάση!

Τελικά ο αγώνας κρίθηκε από το τέρμα του Περάλτα στο 61ο λεπτό. Πρωταγωνιστής και σε αυτή τη φάση ήταν ο Ντος Σάντος, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ιτάνζ αλλά ο σκόρερ πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση τη διάθεση και την προσφορά των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του «Εστάδιο ντας Ντούνας», στο Νατάλ. Οι «τρικολόρες» του Μιγκέλ Ερέρα έτρεξαν περισσότερο και πίεσαν για μεγάλο διάστημα τους αποσυντονισμένους «αδάμαστους λέοντες», που μέχρι πριν από λίγες ημέρες απειλούσαν με αποχή από τη διοργάνωση για τα πριμ.

Η συνεχής βροχόπτωση δεν επηρέασε τον αγωνιστικό χώρο κι αυτό ήταν προς όφελος του ρυθμού, που παρέμεινε υψηλός από την αρχή ως το τέλος. Οι Αφρικανοί είχαν τις ευκαιρίες τους με τον Ετό (21΄, 24΄), τον Ασού-Εκοτό (68΄) και τον Ενκουλού (87΄) αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τον Οτσόα να κρατά τη νίκη με εκπληκτική απόκρουση στην κεφαλιά του Μουκατζό στο 90΄.

Η Βραζιλία και το Μεξικό τέθηκαν επικεφαλής στον Α΄ όμιλο καθώς μετρούν από τρεις βαθμούς, ενώ Κροατία και Καμερούν θα τους αναζητήσουν στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 19 Ιουνίου στο Μανάους.

 

http://www.thebest.gr

Leave A Response