Με ήττα 3-0 από την Κολομβία ξεκίνησε η Εθνική

Με ήττα 3-0 από την Κολομβία ξεκίνησε η Εθνική

Με 3-0 κέρδισε την Ελλάδα η Κολομβία
Με το… αριστερό μπήκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την Κολομβία στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ’ Όμιλο.

Η κακή μέρα φάνηκε από την αρχή, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Κουαδράδο ξέφυγε από την επίβλεψη του Χολέμπας, έβγαλε τη σέντρα, ο Αρμέρο σούταρε αδύναμα, όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μανωλά και κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη, γράφοντας το 1-0 για την Κολομβία.

Η Εθνική προσπάθησε να απαντήσει, με πιο δραστήριο τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45′, όταν ο Οσπίνα απέκρουσε με υπερένταση το πολύ καλό σουτ που επιχείρησε, ενώ νωρίτερα, στο 28′ η κεφαλιά του Τοροσίδη είχε περάσει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κάνου ευκαιρίες, και όχι μόνο δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 58′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αγκιλάρ έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα προς το μέρος του Γκουτιέρες, που προ κενής εστίας πέτυχε το 2-0 για την Κολομβία.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκέκας είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει στο παιχνίδι την Ελλάδα, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε προ κενής εστίας, μετά από εξαιρετική σέντρα του Τοροσίδη, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζέιμς Ροντρίγκες έγραψε το τελικό 3-0, βάζοντας τους Κολομβιανούς στη θέση του οδηγού στον Γ’ Όμιλο, αν και για την εθνική μας ομάδα τίποτα δεν έχει κριθεί, καθώς ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τους θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους της στον όμιλο, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία.

 

http://www.newsbeast.gr

Leave A Response