Διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΠΑΟ ο Κάκος

Διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΠΑΟ ο Κάκος

Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ που θα γίνει το Σάββατο (26/04, 20:00, OTESPORT) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής είναι ο «εκλεκτός» της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση και μάλιστα θα είναι η τέταρτη φορά που ο Κερκυραίος ρέφερι θα διευθύνει έναν τελικό.

Οι προηγούμενες τρεις ήταν συνεχόμενες και συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-09 (Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-4 στην παράταση και 15-14 στα πέναλτι), 2009-10 (Παναθηναϊκός – Άρης 1-0) και 2010-11 (ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-0).

Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Καρσιώτης από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τάσος Σιδηρόπουλος και Ανδρέας Παππάς, ενώ παρατηρητής είναι ο Αντώνιος Σίπκας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το κοντινό περιβάλλον του Κάκου, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα του.

Συνοπτικά οι διαιτητές του αγώνα:

Σάββατο 26 Απριλίου
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:00)
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
4ος: Τριτσώνης (Αθηνών)
Επιπρόσθετος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Παππάς (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας)

Newsroom ΔΟΛ

http://sports.in.gr/

Leave A Response