Honda NM4 Vultus

Honda NM4 Vultus

Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους τα πρέπει και τα μη, όταν η φαντασία ταξιδεύει χωρίς περιορισμούς, τότε είναι φυσικό και επόμενο να έχουμε εντυπωσιακό αποτελέσματα. Όπως η νέα μοτοσικλέτα παραγωγής της Honda, η NM4 Vultus, που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασία

Δεν είναι Batbike, η μοτοσικλέτα του Μπάτμαν, αλλά ένα δίτροχο το οποίο είναι εμπνευσμένο από « Japanimation ». Είναι μια μοτοσικλέτα βγαλμένη από τις ιαπωνικές «anime» ταινίες της χαρακτηριστικής σχολής νοοτροπίας κουλτούρας manga, που εδώ και καιρό ειναι συνυφασμένη με τον πολιτισμό αλλά και τον τρόπο ζωής στην Ιαπωνία.

Γίνεται επίσης λόγος για ένα δίτροχο που έχει την σιλουέτα ενός «βομβαρδιστικού stealth» που όμως έχει πλάτος μόλις 933 χιλιοστά από την άκρη του ενός καθρέφτη στον άλλο και το ύψος της σέλας είναι στα 650 χιλιοστά από το έδαφος.

Υπάρχουν πλήρεις προβολείς LED, ενώ όλα τα άλλα έρχονται σε μαύρο και ανοξείδωτο ατσάλι . Κάποιοι παραχώρηση στο χρώμα έχει γίνει στα ψηφιακά όργανα που αλλάζουν από άσπρο σε κόκκινο ενώ ενδιαμέσως έχουν γίνει μπλε και ροζ.

Την μοτοσικλέτα κινεί ένας δικύλινδρος κινητήρας 745 κ.ε. που αποδίδει  54 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και όλα αυτά είναι τοποθετημένα σε ένα χαλύβδινο πλαίσιο – διαμάντι με το συνολικό βάρος να είναι μόλις 245 κιλά.

 

http://news247.gr

Leave A Response