Νέο Jeep Cherokee

Νέο Jeep Cherokee

Με νέο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά και για πρώτη φορά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα σχέσεων σε μεσαίο SUV, πραγματοποιεί την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του το νέο Jeep Cherokee. Αυτό θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στην 84η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Το μοντέλο θα έχει στη διάθεσή του τρεις κινητήρες, έναν πετρελαίου και δύο βενζίνης.

Το τετρακύλινδρο δίλιτρο diesel μηχανικό του σύνολο έχει δύο εκδόσεις ισχύος, των 140 και των 170 ίππων. Οι κινητήρες βενζίνης του νέου Jeep Cherokee στοιχειοθετούνται από έναν 4κύλινδρο σε σειρά των 2.4 λίτρων με ισχύ 177 ίππων, αλλά και έναν V6 των 3.2 λίτρων που αποδίδει 272 ίππους.

Με παρακαταθήκη τα εξελιγμένα συστήματα τετρακίνησης και την ανώτατη διάκριση των πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών πρόσκρουσης EuroNCAP, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις που έφεραν στα πράγματα την Fiat Chrysler Automobiles, το νέο Jeep Cherokee έρχεται στην Ευρώπη με τη φιλοδοξία να ξεπεράσει σε πωλήσεις κάθε προηγούμενο μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας στην αγορά της γηραιάς ηπείρου.

 

http://www.4troxoi.gr

Leave A Response