Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Oι πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου της γαλλικής εταιρείας, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Φεβρουαρίου, είναι πλέον διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.

Bασισμένο στο ομώνυμο concept που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγους μήνες, τοποθετείται από πλευράς αμαξώματος και χαρακτηριστικών στην ίδια εμπορική κατηγορία με το Nissan Juke. Η σχεδίασή του είναι εντυπωσιακή, παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του προσανατολίστηκαν στη διατήρηση μόνο των απαραίτητων στοιχείων, με καλή αισθητική και παράλληλα πρακτική λειτουργία. Παράδειγμα το Airbump, που είναι η γενικότερη ονομασία των προστατευτικών στοιχείων στον προφυλακτήρα και τις πλαϊνές επιφάνειες του αυτοκινήτου, καθώς χάρις του ανθεκτικού στις γρατζουνιές υλικού και των θυλάκων αέρα στο εσωτερικό του απορροφούν την ενέργεια των μικροσυγκρούσεων.

Το πρωτότυπο είχε τότε παρουσιαστεί με το σύστημα Hybrid Air, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα, που συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα Pure Tech με τα υδραυλικά συστήματα και τον πεπιεσμένο αέρα που διαθέτει. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση της Citroen, το αποτέλεσμα θα φανεί καθαρά στην τσέπη του μελλοντικού αγοραστή, αφού η μέση κατανάλωση σε καύσιμο βρίσκεται κάτω από τα τρία λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Για τη γκάμα των κινητήρων του Citroen C4 Cactus, θα υπάρξει ενημέρωση κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 4.210 χλστ.
Πλάτος: 1.750 χλστ.
Ύψος: 1.530 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος: 210 χλστ.

 

http://www.4troxoi.gr

Leave A Response