Η Sony Mobile παρουσίασε στη CES 2014 το Xperia Z1 Compact

Η Sony Mobile παρουσίασε στη CES 2014 το Xperia Z1 Compact

Η Sony Mobile παρουσίασε στη CES 2014 το Xperia Z1 Compact, το οποίο προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony και τα κορυφαία χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας Xperia Z1, σε μια νέα κομψή συσκευή μικρού μεγέθους.

Η καλύτερη κάμερα σε compact smartphone στον κόσμο
Το Xperia Z1 Compact θέτει νέα πρότυπα για τα premium smartphones. Διαθέτοντας τις δοκιμασμένες τεχνολογίες της Sony για φωτογραφικές μηχανές, προσφέρει το ίδιο επίπεδο απόδοσης και ποιότητας που θα βρείτε σε μια συμβατική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή – όλα σε ένα όμορφα σχεδιασμένο compact smartphone. Η κάμερα 20,7 megapixel του τηλεφώνου συνδυάζεται με αισθητήρα εικόνας 1/2.3-type CMOS Exmor RS for mobile, τον βραβευμένο φακό G Lens της Sony και τον έξυπνο επεξεργαστή εικόνας BIONZ for mobile, με αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα των φωτογραφιών.

Χάρη σε αυτό το συνδυασμό τεχνολογιών, μπορείτε να τραβήξετε όμορφες, καθαρές και φωτεινές εικόνες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και χωρίς χρήση φλας. Οι υψηλές ταχύτητες κλείστρου και το 3x clear image zoom αποτρέπουν τις θολές λήψεις και σας επιτρέπουν να καταγράφετε από απόσταση, έτσι ώστε να μη χάνετε ποτέ την ιδανική στιγμή. Η λειτουργία Superior Auto σας βοηθά να τραβάτε τέλεια, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης σκηνής για να συλλαμβάνετε ασύγκριτες εικόνες στιγμιαία και χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις. Και επειδή είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, είναι ένα ιδιαιτέρως ευέλικτο smartphone που ταιριάζει ιδανικά σε κάθε στιγμή σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Κοινωνικές εφαρμογές κάμερας που εμπλουτίζουν την φωτογραφική εμπειρία
Το Xperia Z1 Compact έρχεται με προ-εγκατεστημένη τη σουίτα φωτογραφικών εφαρμογών Xperia Camera Apps που ανεβάζουν τη φωτογραφική σας εμπειρία σε νέο επίπεδο:
•    Timeshift burst: Η συσκευή κάνει λήψη 61 φωτογραφιών σε διάστημα 2 δευτερολέπτων και σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη ώστε να τραβάτε κάθε φορά την τέλεια φωτογραφία με την πρώτη.
•    Info-eye: Καινοτόμα λειτουργία αναζήτησης με βάση την εικόνα, που επιτρέπει τη λήψη πληροφοριών για τοπία, μνημεία, βιβλία και άλλα αντικείμενα στα οποία εστιάζετε με την κάμερα.
•    Social live: Μεταδώστε ζωντανά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές σας στο Facebook και λάβετε τα σχόλια των φίλων σας απευθείας στην οθόνη σας. Η απόλυτη διαδραστική εμπειρία.
•    AR effect: Διασκεδάστε και δημιουργήστε με τις εικόνες σας, προσθέτοντας μια σειρά από προσαρμόσιμα, διασκεδαστικά εφέ, χάρη στην τεχνολογία augmented reality SmartARTM.

Εκτός από τις εξαιρετικές προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κάμερας, είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο εύρος επιπλέον εφαρμογών όπως οι Wikitude Places, Evernote, VI Sports και άλλες. Απλώς πηγαίνετε στο σκόπευτρο της κάμερας σας, ενεργοποιήστε το Superior Auto και κάντε κλικ στο “+Apps” για να δείτε όλες τις τελευταίες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή.

Όμορφος και ανθεκτικός σχεδιασμός
Το Xperia Z1 Compact περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του κορυφαίου Xperia Z1, σε μια νέα μικρή εκδοχή που χωράει στην παλάμη σας. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό OmniBalance της Sony, αυτή η ανθεκτική στη σκόνη και αδιάβροχη (IP55 και IP58) συσκευή συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα. Χάρη στο ειδικό κουμπί λήψης, μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο ακόμη και υποβρυχίως. Το Xperia Z1 Compact προσαρμόζεται ιδανικά στο προσωπικό σας στυλ, προσφέροντας μια επιλογή από τέσσερα ζωηρά χρώματα: λευκό, μαύρο, λάιμ και ροζ. Μια νέα έξυπνη σχεδιαστική βελτίωση είναι το νέο Glove Mode4 που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Xperia Z1 Compact ακόμη και φορώντας γάντια, καθιστώντας ακόμη ευκολότερη τη χρήση του τηλεφώνου, ανεξαρτήτως καιρού.

Οι καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας σε premium compact smartphone στον κόσμο5
Το Xperia Z1 Compact προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και εντυπωσιακά γραφικά, χάρη στον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 με 2.2 GHz quad-core CPU και 4G LTE για εκπληκτικές ταχύτητες. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μπαταρία 2300 mAh που παρέχει εξαιρετική απόδοση και μακρά διάρκεια λειτουργίας, την κορυφαία στην κατηγορία της, παρά το μικρό της μέγεθος.

Η λειτουργία Battery STAMINA Mode σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, απενεργοποιώντας αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για εξοικονόμηση ενέργειας και επανεκκινώντας τις όταν τις χρειάζεστε. Πλέον μπορείτε να αφήσετε το φορτιστή στο σπίτι χωρίς να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από μπαταρία όταν τη χρειάζεστε περισσότερο – το Z1 Compact είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις καθημερινές σας απαιτήσεις.

Κορυφαίο χρώμα και ευκρίνεια
Κατασκευασμένο με την τελευταία τεχνολογία BRAVIA TV της Sony, βελτιστοποιημένη για κινητά, το Xperia Z1 Compact ενσωματώνει οθόνη 4.3 ιντσών TRILUMINOS HD Display for mobile, για ευρύτερη παλέτα πλούσιων, φυσικών χρωμάτων. Η τεχνολογία υπερ-υψηλών αναλύσεων X-Reality for mobile, αποκλειστικότητα της Sony, βρίσκει και αναπαράγει ελλιπή pixels, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τα πιο καθαρά και ευκρινή βίντεο.

Η μετάβαση σε Xperia γίνεται ευκολότερη από ποτέ
Η εφαρμογή Xperia Transfer Mobile καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη μετάβαση από υπάρχουσες συσκευές Android ή iOS σε Xperia. Είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος να μεταφέρετε απρόσκοπτα επαφές, φωτογραφίες, σελιδοδείκτες, εφαρμογές, μηνύματα και πολλά περισσότερα από το παλιό σας smartphone, γρήγορα και με ασφάλεια και μάλιστα χωρίς να απαιτείται η χρήση υπολογιστή – απλά μεταφέρετε απευθείας από τηλέφωνο σε τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC ή το παρεχόμενο καλώδιο10.

Οικοσύστημα συγγενών προϊόντων και έξυπνων αξεσουάρ
Η Sony προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά καινοτόμων συγγενών προϊόντων και αξεσουάρ για να σας δώσει νέους τρόπους για να χρησιμοποιείτε και να απολαμβάνετε το smartphone σας. Με 132 προϊόντα που συνδέονται με ένα άγγιγμα μέσω NFC – συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεων, ακουστικών, ηχείων, tablets και άλλων – ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να συνδέσετε και να απολαύσετε το περιεχόμενό σας σε πολλαπλές συσκευές.

Το Xperia Z1 Compact θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το Φεβρουάριο 2014.

 

 

http://www.emea.gr/

Leave A Response