Έρχεται στην Ευρώπη η νέα Mustang

Έρχεται στην Ευρώπη η νέα Mustang

Για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία της η Mustang πρόκειται να ταξιδέψει πέρα από τον Ατλαντικό. Η έκτη γενιά του ιστορικού μοντέλου της Ford αποκαλύφθηκε σήμερα και στη Βαρκελώνη (παρουσιάσεις έγιναν σε ακόμα πέντε πόλεις σε τέσσερις ηπείρους) αφού έπειτα από πενήντα χρόνια σταδιοδρομίας η Mustang, που θα συνεχίσει να παράγεται στην Αμερική, στο εργοστάσιο του Flat Rock, θα εισαχθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σε κλειστή (fastback) και ανοιχτή (cabrio) έκδοση με στάνταρ υφασμάτινη οροφή, η νέα Mustang εξελίχθηκε με γνώμονα τις κορυφαίες επιδόσεις, τη δυναμική συμπεριφορά και τη χρηστικότητα, ενώ διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό προηγμένων τεχνολογιών, αλλά το κυριότερο, δεν αποποιείται το χαρακτήρα της, που φυσικά επιβάλει κίνηση στους πίσω τροχούς και “παραδοσιακό” μπλοκέ διαφορικό. Από πλευράς κινητήρων, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα σχέδια, η γκάμα θα διαθέτει έναν οκτακύλινδρο σε διάταξη V πέντε λίτρων, αλλά και έναν νέο EcoBoost 2,3 λίτρων.

Η απόδοση για την πρώτο ανέρχεται στους 426 ίππους με 54 χλγμ. ροπής, ενώ ο νέος υπερτροφοδοτούμενος EcoBoost, με άμεσο ψεκασμός και μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων θα αποδίδει 309 ίππους και 41,5 χλγμ. ροπής. Και οι δύο εκδόσεις θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων, ενώ σύντομα η Ford θα ανακοινώσει αναλυτικότερες πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

 

http://www.4troxoi.gr

Leave A Response