Η εφαρμογή Messenger του Facebook για Android στη νέα, διαφορετική εποχή της

Η εφαρμογή Messenger του Facebook για Android στη νέα, διαφορετική εποχή της

Μία νέα σημαντικά ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Messenger δοκιμάζει το Facebook για το Android.

Η νέα εφαρμογή έχει απλά την ονομασία “Messenger” και προσφέρει εντελώς ανανεωμένο look σε σχέση με την υπάρχουσα εφαρμογή όπως βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες, αλλά και πιο εύκολη πρόσβαση στις συζητήσεις σας.

Με απλό tap στο πάνω μέρος της εφαρμογής αλλά και κάνοντας swipe αριστερά ή δεξιά, έχετε πρόσβαση στις πρόσφατες συνομιλίες σας, σε μία λίστα με αυτούς που μιλάτε συχνότερα, καθώς και στο παράθυρο των ρυθμίσεων. Μπορείτε ακόμη να στείλετε μήνυμα ακόμη και σε κάποιον που δεν είναι φίλος σας στο Facebook, αρκεί να γνωρίζετε τον αριθμό του τηλεφώνου του. Επίσης, χάρη σε μία σχετική ένδειξη μπορείτε να γνωρίζετε ποιοι από τους φίλους σας χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Και κάπως έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ανανεωμένος Messenger “πλησιάζει” περισσότερο στο concept άλλων messaging apps, όπως το WhatsApp ή το Viber.

Ο νέος Messenger είναι, προς το παρόν, διαθέσιμος σε beta version για περιορισμένο αριθμό χρηστών του Android, ενώ αναμένεται να διατεθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες στο Google Play.

http://www.digitallife.gr/

Leave A Response