Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού

Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού
Θέλεις  να εξασφαλίσεις ένα δεύτερο ραντεβού; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για το πρώτο ραντεβού, πρόσθεσε τις  δικές σου πηνελιές και είμαστε βέβαιοι ότι το «μείγμα» θα σου φέρει και το πολυπόθητο 2ο ραντεβού!

1.Πού να πάτε στο πρώτο ραντεβού – Τι να κάνεις σε ένα πρώτο ραντεβού
Το πρώτο ραντεβού, δε θα πρέπει να κρατήσει παραπάνω από μια ή το πολύ δύο ώρες. Στη συνέχεια  και εάν τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, μπορείς να προτείνεις μια 2η συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιλέξτε μαζί το σημείο συνάντησης. Ρομαντικό μέρος, χωρίς πολύ δυνατή μουσική, και κυρίως αποκλείστε την πιθανότητα να συναντήσετε όλη της «παλιοπαρέα» σας!
2.Μην αργήσεις
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κάθεται ο άλλος και να περιμένει και μάλιστα στην πρώτη συνάντηση. Πέρα από όλα τα άλλα, στο πρώτο ραντεβού υπάρχει αρκετό άγχος έτσι και αλλιώς. Αν αργήσεις, και θα σε κακοχαρακτηρίσει και θα αυξάνει το άγχος και των δυο.  Είναι μια πολύ κακή αρχή!
3.Ετοίμασε από νωρίς αυτά που θα φορέσεις
Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή ν’ αποφασίσεις τι θα βάλεις. Αποφάσισε από την προηγούμενη ημέρα. Η συμβουλή μας για το πρώτο ραντεβού είναι να ντυθείς απλά και ν’ αποφύγεις τα πολύ προκλητικά ρούχα ή έντονα χρώματα! Συνήθως στην προσπάθεια μας να αρέσουμε, τελικά εμφανιζόμαστε ντυμένες ακραία  ή βαμμένες σαν κλόουν. Έτσι, δείχνουμε το άγχος μας, το μεγάλο ενδιαφέρον μας, την «καψούρα» μας και θυμίζουμε και… καρνάβαλο. Ντύσου ΑΠΛΑ! Μη βάλεις τα κόκκινα, μη βαφτείς πολύ. Μη ξεχνάς ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει!
4. Κολάκεψε τον! 
Όπως θέλεις εσύ να σε κολακέψει, κάνε το ίδιο και εσύ γι’αυτόν! Γιατί όχι;  Όμως να είσαι ειλικρινείς και μετρημένη.
http://www.filenades.gr

Leave A Response