Handball-Η ΑΕΚ στον 3ο γύρο του EHF Cup

Handball-Η ΑΕΚ στον 3ο γύρο του EHF Cup

H AEK επικράτησε με 34-30 της Μπεσικτάς και εξασφάλισε την παρουσία της στον 3ο γύρο του θεσμού. Κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη ήταν ο Χριστόφορος Μπακαούκας που πέτυχε 13 γκολ.

Την πρώτη φετινή νίκη της και πρώτη στην προκριματική φάση του Champions League. Ένα 24ωρο μετά τον αποκλεισμό από τη διεκδίκηση μιας θέσης στη φάση των ομίλων η Ένωση εξασφάλισε στη Βουλγαρία την παρουσία στον 3ο γύρο του EHF Cup.

Η νταμπλούχος επιβλήθηκε με 34-30 της τουρκικής Μπεσικτάς στο Πρεσόφ της Σλοβακίας. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Χριστόφορος Μπακαούκας που πέτυχε 13 γκολ.

Η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλο της στην κλήρωση που θα γίνει τον Οκτώβριο, ενώ μέχρι στιγμής άλλες τέσσερις ομάδες έχουν ήδη προκριθεί χωρίς αγώνα και είναι οι γερμανικές Φούχσε, Ανόβερο, η δανέζικη Άαρχους και η ισπανική Αντεμάρ Λεόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Μπακαούκας 13, Ράκσεβιτς 5, Αλβανός 4, Ζούγιοβιτς 4, Γεωργιάδης 3, Σανίκης 3, Καρυπίδης 2, Χερουβείμ, Γιαννόπουλος, Καφφάτος, Νικολαϊδης, Οικονόμου, Παπαδιονυσίου, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Τσιλιμπάρης.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ντόνε 9, Ράσιτς 7, Ερκόλ 4, Μπουλιούμπασιτς 3, Λάντικο 2, Οζμπαχάρ 2, Παρτ 2, Ζέλιτς 1, Αριφόγλου, Ασίκογλου, Μπογιάρ, Μπουγιούκ, Σέμπι, Κόμπαν, Ντεμίρ, Τασντεμίρ.

Διαιτητές: Παβίσεβιτς- Ραζνάτοβιτς (Μαυροβούνιο)

Δίλεπτα: 3-0, πέναλτι: 6/8-4/4.

 

 

 

http://news.pathfinder.gr

Leave A Response