Olympus E-M1: Όλες οι δυνατότητες σε ένα πακέτο ιδανικού μεγέθους.

Olympus E-M1: Όλες οι δυνατότητες σε ένα πακέτο ιδανικού μεγέθους.

Η νέα E-M1 σάς χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία για να αποτυπώνετε τις εικόνες που θέλετε, με την ποιότητα που απαιτείτε. Η νέα E-M1 είναι η πιο προηγμένη compact System Camera που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Βασίζεται στο πρότυπο Micro Four Thirds και διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες – όπως ο βελτιωμένος αισθητήρας Live MOS και ο επεξεργαστής εικόνας TruePic VII, το πρώτο στον κόσμο σύστημα DUAL FAST AF και εκτενείς δυνατότητες ελέγχου μέσω WiFi και smartphone – για ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας και απόδοση, που αναβαθμίζουν τη σειρά OM-D σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι κορυφαίες δυνατότητες συνδυάζονται με σώμα αντίστοιχης σχεδίασης, που εξασφαλίζει ιδανικές διαστάσεις και μικρό βάρος. Συνολικά, ξεπερνά τις μηχανές D-SLR τόσο σε μέγεθος όσο και σε τελειότητα εικόνας.

Η compact System Camera με την πιο προηγμένη σειρά φακών στον κόσμο.

Με 63 φακούς διαθέσιμους για τη νέα E-M1, έχετε στη διάθεσή σας όλους τους φακούς που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Αυτή η απίστευτη ευελιξία οφείλεται στην εκτεταμένη συμβατότητα της σειράς OM-D, που υποστηρίζει όλους τους φακούς Micro Four Thirds και επιπλέον όλους τους φακούς Four Thirds*. Και δεν είναι μόνο ο τεράστιος αριθμός φακών που εντυπωσιάζει. Η E-M1 αξιοποιεί στο έπακρο κάθε φακό με το σύστημα αυτόματης εστίασης DUAL FAST AF, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνικές ανίχνευσης φάσης (Phase Detection AF) επιπρόσθετα της ανίχνευσης αντίθεσης (Contrast AF), για εξαιρετικά γρήγορη λήψη με απίθανα οπτικά αποτελέσματα. * Απαιτείται προσαρμογέας MMF-3 για τη χρήση φακών Four Thirds.

Η νέα E-M1 ενσωματώνει πληθώρα κορυφαίων τεχνολογιών που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Βελτιώσαμε τις κορυφαίες τεχνολογίες της σειράς OM-D για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη αξιοπιστία της νέας E-M1 – για απόδοση και ποιότητα εικόνας που μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε. Η άριστη απόδοση των εικόνων έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, για να απολαμβάνετε τα ολοζώντανα αποτελέσματα που περιμένετε. Οι δυνατότητες Wi-Fi έχουν επεκταθεί για να παρέχουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο από το smartphone σας. Εκμεταλλευτήκαμε την ακρίβεια ενός από τα ταχύτερα συστήματα AF στην αγορά για να κάνουμε το πιο προηγμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων στον κόσμο ακόμη πιο ευφυές, εξασφαλίζοντας ότι κάθε φωτογραφία και video που καταγράφετε θα είναι όσο το δυνατό πιο ευκρινές. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό σκόπευτρο χαρίζει πλέον καλύτερη θέαση και πιο δημιουργικές επιλογές, για ακόμη μεγαλύτερη συνολική ακρίβεια λήψης.

Overview_lens

Φανταστική ποιότητα εικόνας από κάθε άποψη.

Η E-M1 προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας μεταξύ των μηχανών Olympus. Εξοπλισμένη με την εκπληκτική οπτική τεχνολογία των σειρών φακών Micro Four Thirds και Four Thirds, η E-M1 διαθέτει αισθητήρα εικόνας νέας γενιάς Live MOS και επεξεργαστή TruePic VII. Το πραγματικά εντυπωσιακό σε αυτόν τον αισθητήρα και τον επεξεργαστή είναι ότι συνεργάζονται άψογα με τον φακό και το διάφραγμα που χρησιμοποιείτε κάθε φορά – για απίστευτα ευκρινείς φωτογραφίες και video με ανεπανάληπτη ζωντάνια, αλλά και με δραματικά μειωμένη χρωματική παρέκκλιση κατά τη μεγέθυνση.

 

Άλλα χαρακτηριστικά της E-M1

Έλεγχος με 2×2 κουμπιά

Προσαρμόστε το διάφραγμα και την έκθεση χρησιμοποιώντας τους δύο επιλογείς και κατόπιν αλλάξτε τη θέση του μοχλού για να ρυθμίσετε την ευαισθησία ISO και την ισορροπία λευκού με ακριβώς την ίδια κίνηση. Όλα σε κλάσμα του δευτερολέπτου.

Αλληλουχία λήψεων με φωτογράφιση ανά διαστήματα

Δημιουργήστε απίστευτες αλληλουχίες λήψεων, όπου ο χρόνος φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματικότητα, χάρη στις πανίσχυρες δυνατότητες της E-M1 για λήψη φωτογραφιών και video ανά διαστήματα.

Καλλιτεχνικά φίλτρα και Φωτογραφικές ιστορίες

Προσθέστε στις λήψεις σας τη δημιουργικότητά σας: Παίξτε με τα διάφορα εφέ προσθέτοντας ένα από τα 12 Καλλιτεχνικά φίλτρα ή αφηγηθείτε μια ιστορία με τις λήψεις σας, συνδυάζοντας πολλές εικόνες σε μια ενιαία σύνθεση κολάζ.

Επεκτασιμότητα

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο τις φωτογραφικές σας επιδόσεις με μια σειρά αξεσουάρ και πρόσθετων – όπως ο νέος προσαρμογέας MMF-3 για συμβατότητα με φακούς Four Thirds και η λαβή μπαταρίας HLD-7.

Προαιρετική υποβρύχια θήκη

Ειδικά σχεδιασμένη για την E-M1 και αδιάβροχη μέχρι το βάθος των 45 μέτρων, αυτή η υποβρύχια θήκη προσφέρει μέγιστη προστασία καθώς φωτογραφίζετε σε μεγάλα βάθη.

Leave A Response