«Υψηλοί στόχοι με τον ΠΑΟΚ»

«Υψηλοί στόχοι με τον ΠΑΟΚ»

Μια επιτυχημένη θητεία στον ΠΑΟΚ όπως και στη Σάλκε θέλει να κάνει ο Χουμπ Στέφενς, θέτοντας φέτος ως στόχο την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για τα παιχνίδια με τη Σάλκε στα πλέι οφ του Champions League, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, αλλά και την καυτή Τούμπα.

«Είναι πολύ όμορφο για μένα που θα βρεθώ αντίπαλος με τη Σάλκε, καθώς θα επιστρέψω σε ένα γνωστό μέρος, με πολλούς φίλους και γνωστούς. Φυσικά, είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας», τόνισε ο Στέφενς για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Όταν συμφωνούσε ο Ολλανδός με τον ΠΑΟΚ είχε δηλώσει: «Εχω την ευκαιρία να δουλέψω σε μια παραδοσιακή ομάδα με τεράστιες προσδοκίες. Δεν χρειάζομαι άλλο κίνητρο».

Ο Ζήσης Βρύζας μιλώντας για τον Στέφενς σημείωσε: «Πιστεύει στη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Αυτά τα δύο στοιχεία ψάχναμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, όπως και την ομαδική δουλειά και την ατομική ποιότητα».

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έμεινε πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Στέφενς εξήγησε πως θα αλλάξουν αυτά: «Θέλω τα πάντα στην ομάδα να βασίζονται στην ομαδική δουλειά, την οργάνωση, την απόδοσή μας στο γήπεδο. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ο στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε όλες τις κορυφαίες ομάδες και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πόσο καλά δουλέψαμε και τι έχουμε πετύχει».

Παρά τις υψηλές προσδοκίες, ο Ολλανδός υπογραμμίζει και τις δυσκολίες: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε στην κορυφή τον Μάιο, αλλά δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν μεγάλους στόχους, αλλά θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα υπάρχουν τους επόμενους μήνες».

Τέλος, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο με την Ξάνθη στην Τούμπα, τόνισε: «Οι οπαδοί μας είναι θερμόαιμοι και φωνάζουν πολύ δυνατά. Σε μια από τις τελευταίες μας προπονήσεις στην Τούμπα, πάνω από 12.000 φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν για την ομάδα συνεχώς. Είναι σημαντικό να έχουμε τους οπαδούς δίπλα μας».

 

 

 

http://www.onsports.gr/

Leave A Response