Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε νεκρός στην οικία του, την οποία χρησιμοποιούσε και ως ατελιέ, στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.

Τον θάνατο του σχεδιαστή, και ενώ η είδηση έπεφτε σαν κεραυνός στην Αθήνα λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι, επιβεβαίωσαν άνδρες του τμήματος Συντάγματος που έσπευσαν στο σπίτι του Ασλάνη ύστερα από τηλεφώνημα.

Κατόπιν έρευνας κλιμακίου αστυνομικών της ασφάλειας και ιατροδικαστή, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης, ενώ διερευνώνται πιθανά παθολογικά αίτια ή το, πιθανότερο, ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα ακριβώς στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής, η αστυνομία εντόπισε ποσότητα χαπιών, γεγονός που ενδυναμώνει την πιθανότητα της αυτοκτονίας.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ημερολόγιο του σχεδιαστή στο οποίο κατέγραφε τις οικονομικές του εκκρεμότητες καθώς και διάφορες σκέψεις του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως τα ίχνη του γνωστού σχεδιαστή είχαν χαθεί από την Κυριακή, με τους συνεργάτες του να τον αναζητούν χωρίς επιτυχία στα κινητά τηλέφωνα που είχε, ενόψει μάλιστα μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης προς τιμήν του στις 18 Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στο χώρο της μόδας.

 

 

 
Πηγή ethnos.gr

One Comment

  1. Avatar
    Takis 06/09/2013 at 6:24 μμ - Reply

    R.I.P.

Leave A Response

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.