Το ελληνικό γιαούρτι “μπαίνει” στα Starbucks

Το ελληνικό γιαούρτι “μπαίνει” στα Starbucks

Συνεργασία με τη γαλλική Danone ανακοίνωσαν τα Starbucks για την πώληση γιαουρτιού ελληνικού στυλ στα καταστήματα της εταιρείας στις ΗΠΑ την άνοιξη του 2014, σύμφωνα με τους New York Times. Το εν λόγω ελληνικό γιαούρτι θα λανσάρεται στα Starbucks με το όνομα “Εξέλιξη Φρεσκάδας με την έμπνευση της Danone” και θα αντικαταστήσει το γιαούρτι που ήδη πουλά η Starbucks στην αλυσίδα καταστημάτων της. Το ελληνικού τύπου γιαούρτι σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ και το δημοσίευμα σχολιάζει πως τα Starbucks θέλουν να πάρουν λίγο μέρος από αυτή τη μόδα.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι η διανομή του εν λόγω προϊόντος τελικά θα στοχεύσει και σε αγορές εκτός ΗΠΑ.

Η κίνηση αυτή της αμερικανικής εταιρείας εντάσσεται σε μία γενικότερη πολιτική αλλαγών στα προϊόντα διατροφής που πουλά με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητάς τους, καθώς στη σειρά “Εξέλιξη Φρεσκάδας” θα κυκλοφορήσουν και χυμοί, καθώς και προϊόντα φούρνου μέσα στο 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.emea.gr

Leave A Response